Nyheter 2024

18/6-2024 Ny Uppdatering igen. 


Älskade lilla Breeze finns nu ute för omplacering. För mer info får ni gärna kontakta oss. 


Den 16/6 ställdes CH Hawklet's Made It With a Twist "Twist" och Hawklet's Sparkling Diamond "Krut ut i Mohed. 

Krut fick Excellent och vann unghundsklassen med fin kritik. 

Twist vart 2:a i championklassen med CK och placerade sig som 4:a bästa tik. 

11/6-2024 Tänk vad som hänt på kort tid! 


Den 26/5 deltog CH Hawklet's Made It With a Twist "Twist" och LT PCH Smart Fellow's Part Time Model "Breeze" på en utställning Lemland i Åland. Vi hade fint väder och en trevlig dag med vänner. 


Lilla Breeze fick excellent och vann juniorklassen. Dock inget CK denna dag. 


Twist vann championklassen med CK. I Bästa tik vart hon placerad på en 4:e plats. 

Den 2/6 passade även Hawklet's Shine Like A Diamond "Amber" och fodervärd Emma på att klara av doftprov i Eukalyptus! Är så stolt över er båda! 

Nu i helgen var vi i Riga på deras internationella utställning! Vi hade med oss Hawklet's Colourful Jelly Bean "Diesel" och LT PCH Smart Fellow's Part Time Model "Breeze". 


På lördagen vann Diesel öppenklassen med CK och placerade sig som 2:a bästa hane med CERT och CACIB! 

Breeze vann juniorklassen med Junior CERT och Junior CACIB. I Bästa tik vart hon placerad på en 2:a plats. Breeze fick även en kvalificiering till Crufts då hon vann juniorklassen!
På söndagen vart både Diesel och Breeze placerade på en 3:dje plats i sina klasser! 

22/5-24 Nu har det hänt en hel del igen! Den 28/4 ställdes CH Hawklet's Made it With a Twist "Twist" ut i Västerås. Hon vart 4:a i championklassen med CK! Vi hade så kul i ringen! 


Den 5/5 tävlade SE VCH Hawklet's Diamond in The Sky "Easy" nosework i Älvsbyn och fick med sig ännu ett diplom hem! Så häftigt! Easy tog även och klarade av doftprov i Lagerblad den 16/5! 

Den 19/5 deltog 7 av Hawklet's hundar vid ett BPH (Beteende- och personlighetsbeskrivning hund) vid Nykvarns hundhall. Alla 7 beskrevs som trygga och trevliga hundar. Alla genomförde sina BPH med godkänt skott. Jag är så imponerad, glad och stolt över alla fina hundar och valpköpare!


Nu på kvällarna har jag, Twist och Breeze börjat träna lite olika hundsporter. Här testar vi rallylydnad vilket Twist tycker är jättekul! Så planen blir nog att vi kanske provar tävla till hösten! 

27/3-24 Dags för en ny uppdatering! 

Den 2 och 3 mars åkte jag till Riga tillsammans med CH Hawklet's Made it With a Twist "Twist" och Hawklet's Colourful Jelly Bean "Diesel". 

Diesel fick excellent och placerade sig som 3:a i öppenklassen båda dagarna. Twist fick även hon excellent och placerade sig som 3:a i championklassen på lördagen och 4:a i championklassen på söndagen. 


Tack Anna för att Diesel får följa med mig på roliga äventyr. 

Den 24/3 tävlade SE VCH Hawklet's Diamond In The Sky "Easy" i Nosework i Skellefteå med följande resultat: 

NW 1 TSM (Tävling Samtliga Moment) 1:a Inomhus, 1:a Behållare, 1:a Fordon, 2:a Totalen, Domarens pris. Easy fick även diplom och behöver 2 st diplom till för titeln NW1 och uppflytt till nästa klass. 


Jag är verkligen så djupt imponerad av Anna och Easy. Easy är endast 19 månader gammal.

14/2-24 Ett nytt år har börjat!

Den 7 januari deltog vi på den inofficiella utställningen Nyårsstjärnan med Breeze och Taylor.  


Breeze började med att bli BIR valp och sedan vann hon gruppen. I BIS finalen vart hon dessvärre oplacerad. 

Taylor vart Bäst i rasen samt Bästa veteran. I gruppen vart hon placerad på en 4:de plats. I BIS finalen vart Taylor BIS veteran! 

Dömde gjorde Cindy Pettersson. Den 10 februari tävlade SE VCH Hawklet's Diamond In The Sky "Easy" i Nosework med följande resultat: 75 poäng i TEM 1 Behållare, 1:a sök 1, 1:a i sök 2. 


Stort grattis till Easy och matte Anna. Jag är så stolt över er! 


För tidigare nyheter 2023 klicka här